Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася шанувальникам, що хотіла б знову опинитися у шкільному віці та не думати про вирішення багатьох питань, які постають перед дорослими. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками, записуючи для них коротенькі ролики або радуючи їх новими фото. Зірка дуже відверта і часто ділиться з фанатами наболілим або тим, що її непокоїть.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська, проводжаючи сина до школи, прийшла до думки, щоб дуже непогано повернутися в шкільні роки, забувши про нюанси дорослого життя.

"Захотілося до школи", - зауважила співачка.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Втім, Оля Цибульська швидко передумала, згадавши свою життєву мудрість.

"Поки борешся з життям, воно бореться з тобою. Настрій впливає на гормони. Тоді так штормить, що голова не приймає нормальних рішень. Тому зранку треба знайти привід для посмішки", - сказала співачка.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Цибульська вперше з початку війни пристрасно притиснула до грудей Козловського: "До кінця".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людності немає ціни".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."