З міста Львів прийшли дуже незвичайні для України новини. Справа в тому, що місцевий житель за сприяння суднових органів влади зміг отримати значну суму по компенсації через те, що на його авто впала велика снігова брила. Комунальне підприємство "Левандівка" виплатило українцю 57 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань.

У рішенні суду Залізничного району міста вказується, що в ще лютому 2021 року з даху будинку №8 на вул.Одеській (бічна вул. Городоцькій неподалік від цирку) впала Снігова брила на автомобіль Škoda Octavia.

Розбитий автомобіль, скріншот: YouTube

Власник автомобіля Олександр Бабійчук викликав на місце поліцію, яка зафіксувала факт падіння cнігової брили на авто. Він також звернувся до фахівця, який оцінив пошкодження авто в 54,9 тис. грн, ще 2 тис.грн власник заплатив за проведення експертизи.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Будинок, з якого впала брила обслуговує ЛКП "Левандівка". Водій пошкодженого авто після цього випадку звертався до ЛКП щодо відшкодування витрат, однак так і не отримав відповідь, тому подав позов до суду.

Суд встановив, що працівники ЛКП повинні були прибрати сніг з даху будинку, тому позов львів'янина слід задовольнити. Суддя Галина Пилип'юк зобов'язала ЛКП "Левандівка" відшкодувати власнику авто 57 тис. грн.

Раніше повідомляли, "Новобудова на дровах": посеред Києва жителі 16-ти поверхового ЖК вирішили платити за тепло менше, та й ліс поруч.

Як повідомляв Знай.uа, вистачить всій країні і будемо продавати? Під Харковом виявлено велике родовище газу, рекордних розмірів.

Знай.uа писав, у їдальні Верховної Ради з'явився дивний десерт за 66 гривень - "Білосніжка і сім гномів": "Самим не гидко?".