Львів засипає густим снігом, а комунальні служби намагаються якомога ефективніше ліквідувати наслідки негоди. На вулиці міста вивели всю снігоприбиральну техніку та понад 2,5 тисячі працівників, повідомили у львівській мерії.

Разом із тим, деякі дії та «креативні рішення» комунальників змусили львів’ян добряче поламати голову щодо їхньої доцільності. Наприклад, журналіст Юрій Басенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook розмістив відео, на якому працівник комунальної служби у Львові намагається лопатою прибрати калюжу з дороги.

“А я думав, що то у мене робота важка”, — підписав відео журналіст.

Містян таке прибирання вулиць дуже здивувало.

«А то щось допомагає, ту воду совати так?», - запитують вони.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

«Як на мене, то це Сізіфова праця», «Ну це у випадку, якщо там є якийсь отвір. А якщо це намагання підсунути калюжу, тоді цьому якась інша назва», «Там є каналізаційний отвір. Але то лірика, бо ефект майже нульовий», «На жаль, все, як завжди у нас...у "кращих" совкових традиціях... Це, як воду ситом носити...», - вважають люди.

«Як на мене - це найкраще ілюструє приклад господарності нашого очільника. Місто сучасних технологій, що тут ще скажеш.... Молодіжна і культурна столиця...», - обурюються львів’яни.

«Може, то збірна з греблі тренується?», «А де човен?», - жартує дехто.

Раніше повідомляли, нові платіжки на опалення: у грудні українців "привчать" до нового формату квитанцій - як правильно заповнити.

Як повідомляв Знай.uа, бідолаха замерз на озері, як щеня: Франківчани врятували красеня-лебедя від загибелі, як живе пташка зараз.

Знай.uа писав, українці віддали шахраям мільйон за "липові" дрова - "попалися на гачок в мережі".