У Львівській області десятеро дітей опинилися в лікарні, отруївшись невідомою речовиною. Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, прикрий інцидент трапився у Новояворівську Львівської області. Там десятеро юних відвідувачів хокейного матчу поскаржилися на різке погіршення самопочуття. Чотирьох з постраждалих довелося госпіталізувати.

Скрін, відео YouTube отруєння

Лікарі діагностували у постраждалих дітей отруєння, однак яка саме речовина могла його спричинити, поки що не відомо.

Усі діти, які поскаржилися на симптоми отруєння, відвідували хокейний матч на "Льодовій арені" у Новояворівську, розташованій на вулиці Т. Шевченка, 5.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, дитина померла в кріслі стоматолога на очах у матері - серце не витримало. У клініці стверджують, що дії їх співробітників були повністю правильними. За словами матері, яка була присутня в кабінеті, 6-річний хлопчик помер після того, як встиг двічі вдихнути наркоз. Однак лікарі стверджують, що смерть дитини настала раніше
Також Знай писав, що вакциновані CoronaVac українці можуть полетіти на заслужений відпочинок, список країн. 10 країн відкрили свої кордони.