У Львові почали одягати ялинки в клітки. Про це повідомляє телеграм-портал Україна.

Щороку місто Лева перетворюється на справжнє магічне вогнище. До новорічних свят центральну частину міста ретельно прикрашають. Увечері прикраси ж починають грати різноманітними фарбами.

Незважаючи на те, що карантин сильно вплинув на роботу деяких закладів, передні Фасади центральних вулиць вже почали прикрашати.

Тепер люди можуть зануритися в передсвяткову атмосферу і з здивованим поглядом погуляти серед вогників і гірлянд.

А ось деякі ялинки вирішили заховати в клітках, щоб захистити їх від вирубки. Ймовірно, багато жителів міста намагаються незаконно роздобути собі "зелену красуню".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ялинка, Софійська площа - фото Знай.ua

Дану практику почали застосовувати з 2019 року, тоді вандали перед Новим роком вирубали 30 дерев з місцевого парку культури.

Раніше повідомляли, 2 гривні за штуку і 3400 штрафу порушникам: що змінилося після скасування пластикових пакетів. Тепер один такий пакет коштуватиме мінімум 2 гривні. Відповідні нововведення передбачає закон про обмеження обігу пластикових пакетів на території України

Як повідомляв Знай.иа, карантин карантином, а поїзд за розкладом: "Укрзалізниця" допоможе українцям у новорічні свята проїхати крізь хуртовини.

Знай.иа писав, головну ялинку країни встановлено: як йде підготовка до свята на Софійській площі. Загальна висота красуні 2022 року сягатиме 31 метра. І, станом на сьогодні, фахівці вже зробили майже всі роботи з її встановлення.