Зимові свята вже не за горами. У Львові активно готуються вітати найменших гостей та мешканців міста з Днем Святого Миколая 19 грудня. Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

Як зазначається, у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького буде відкрито резиденцію Святого Миколая. Відвідати її можна буде вже з наступного тижня. Приймати гостей Святий Миколай почне з 4 грудня, за адресою: вулиця Болгарська, 4.

«Чудотворець уже «запасається» подарунками і двічі вакцинувався, що радить зробити і вам, ну або ж ПЛР-тест чи отримати у вашого лікаря довідку щодо протипоказань до вакцинації (це, щоправда. стосується, лише дорослих)», – закликали відвідувачів парку в соцмережах.

Скрін, відео YouTube Святий Миколай

Відвідати резиденцію Чудотворця можна буде за попереднім записом, щодня з 12:00 по 19:00. За візит доведеться заплатити 250 гривень з дитини, яку може супроводжувати дорослий.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Наразі у Львові вже прикрашають вулиці – розвішують гірлянди, а незабаром почнуть заливати традиційну ковзанку біля Ратуші.

Знай.ua нагадує: Ціни на продукти "злетять" перед Новим Роком: скільки коштуватиме борщ, олів'є та фрукти

Як раніше повідомляв Знай.ua: Новий рік і Різдво в Україні з розмахом відсвяткують лише вакциновані: видаватимуть спеціальні браслети

Також Знай.ua писав: Дощ чи все ж таки сніг: якої погоди чекати українцям у новорічну ніч по прогнозам синоптиков