У Львові подарунки дітям військовослужбовців вручав чоловік у костюмі Святого Миколая, який прибув у БТР на святкування 40-річчя створення 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Про це розповіли у «Радіо Свобода».

Як зазначається, ідея запросити на святкування улюбленого персонажа дітей та прокатати його на БТР була запропонована самими військовими. Подарунки отримали не лише діти військовослужбовців, а й школярі, присутні на урочистостях.

Святий Миколай прийшов до дітей на БТР

За словами першого заступника секретаря РНБО Михайла Коваля, 80-та окрема десантно-штурмова бригада завжди була взірцем для наслідування та показала себе якнайкраще у боях на окупованому Донбасі.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

З 2014 року бійці бригади б’ються із загарбниками на території Донецької та Луганської областей, звільняли окупований Слів’янськ, билися за Георгіївку, Хрящувате, Новосвітлівку, Красне, Круглик, Переможне, Луганський аеропорт та відзначилися у боях за Донецький аеропорт.

Нагадаємо, що в цьому році очікувані вихідні на грудень 2019 року і січень 2020 року безсумнівно приємно порадують українців. Так як святкових днів стало більше, за рахунок того, що тепер до вихідних додалося католицьке Різдво, яке офіційно вважається неробочим днем.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий Рік і Різдво "Укрзалізниця" призначила 33 додаткових поїзда на напрями, які традиційно є найбільш популярними в цей час.

Також портал Знай.uа писав, щоб кияни змогли насолодитися новорічної ночі і погуляти по місту в світлі вогнів графік роботи метро і наземного транспорту подовжать на три години.