Про незвичайну знахідку в салоні одного з автомобілів, який намагався перетнути український кордон в напрямку Румунії, розповіли у Міністерстві внутрішніх справ України.

За словами правоохоронців, з України хотіли вивезти десяток екзотичних рептилій. Автомобіль марки «Мерседес» прямував з території нашої держави через пункт пропуску «Порубне», що на Буковині, у бік румунського кордону.

Скрін, Facebook МВС

Під час огляду в салоні автомобіля прикордонники з митниками натрапили на пластикову ємність, у якій були зроблені дірочки для циркуляції повітря. Відкривши коробку, присутні побачили ящірок та змій.

Скрін, Facebook МВС

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

При цьому жодних документів, необхідних для перевезення тварин через кордон, ні у водія, ні у пасажира автомобіля не було.

За їхніми словами, коробку з тваринами вони везли для передачі в Італію.

Скрін, Facebook МВС

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. До пункту пропуску викликали фахівців, які повинні допомогти встановити походження та вид виявлених тваринок.

Скрін, Facebook МВС

Нагадаємо, песик Бабасик і кошеня Вуглик: наймиліші домашні улюбленці героїв з передової. Тварини стали таким собі антистресом для військових.
Раніше Знай писав, що українські герої привезли з війни двох закоханих пухнастиків, зворушливо до сліз: друзі назавжди. Дружба тварин підкорила українських військових.
Як повідомляв портал Знай, українські прикордонники посилили прикриття узбережжя моря: "готові діяти рішуче". Прикордонники відпрацьовують злагодженість дій.