Ірина Білик показала романтику з Дімою Коляденко на яхті. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост.

Крім цього, Ірина Білик любить спілкуватися зі своїми фоловерами через сторіз. Іноді вона відповідає на питання, що цікавлять їх, а буває і сама їх задає.

31 Серпня вона опублікувала один такий питання, який ймовірно цікавить більшість їхніх фоловерів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

не думали, щоб знову зійтися з Дімою Коляденко... Ви гармонійна пара
, - запитав невідомий Ірину Білик.

Сама знаменитість нічого не відповіла, а лише забезпечила її питання гіф-зображенням зі спільного поцілунку на яхті. Ірина Білик відзначили Дмитра Коляденка на ній і звернулася до нього.

Дімка, дивись що люди пишуть
, - написала вона.

Нагадаємо, Регіона Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим Сін: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.иа", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Такоже "Знай.иа" писавши, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину