Стало відомо про унікальний винахід в Україні. Розумна гиря, яка вміє кричати" Слава Україні " після виконаних вправ. Винахідник зазначає, що аналогів таким немає.

Автор з Вінницької області, і як він каже сам, це перша в світі гиря зі штучним інтелектом. У неї було вбудовано спеціальний пристрій, який вважає, скільки підйомів було скоєно. На кожен 30-й раз, мабуть, на честь ювілею Незалежності, вона буде вигукувати"Слава Україні".

Українець з розумною гирею, фото: скріншот з відео

Все це стало можливо завдяки використанню нейронної мережі. Ролик з презентацією він опублікував на своєму You-Tube каналі.

"До Дня Незалежності ми спеціально зробили прошивку, яка може говорити" Слава Україні!"на кожні 30 повторів", - продовжив чоловік. Також, Андрій Турко закликав взяти участь у цьому челленджі.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Ідея припала до душі Федерації гирьового спорту, і в майбутньому навіть плануються змагання між українською столицею і Вінницею. Версія для демонстрації зроблена з алюмінію, але в майбутньому їх будуть робити з чавунного металу, а вага буде від 4 до 42 кілограмів, щоб кожен знайшов ту, яка буде до душі йому.

Нагадаємо, що 24 серпня в Україні відзначається 30-та річниця Незалежності. На честь цього багато хто намагається продемонструвати речі, за які країна може бути горда. Також, керівництво країни підготувало ряд заходів, які почнуть проходити з самого ранку, і закінчаться грандіозним концертом в центрі столиці, на стадіоні.

Нагадаємо, Дніпровські школярі придумали "розумну" маску: у коронавірусу немає шансів

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові 18-річний хлопець створив унікальний пристрій для незрячих - це справжній прорив

Також, "Знай.ua" писав, київські школярі втратили ніс Кличка і створили свій е-квиток: "коли і де платити?"