На Тернопільщині мер міста здивував місцевих жителів незвичними візитівками з в'яленого м'яса.

Про це повідомляє портал "Файне місто".

Так, стало відомо, що голова Копичинецької громади, що на Чортківщині, Богдан Келічавий оригінально підійшов до виготовлення власних візиток. Він вирішив не використовувати звичайні паперові візитки, а захотів здивувати громаду. Тому держслужбовець виготовив оригінальні візитки із в’яленого м’яса.

Фото: Богдан Келічавий

Богдан Келічавий зазначив, що обрав саме такий формат візитівок не випадково. Все через те, що Копичинці давно славні своїми ковбасними та м’ясними виробами, якими займається одне з місцевих підприємств.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

"Не візитка Яроша, звичайно. Просто візитка мера ковбасної столиці. Дякую Олександру Шевченку за ідею, Сашку Бриліну за дизайн та Івану Круцю за реалізацію", – зазначив голова Копичинецької громади Богдан Келічавий.

Раніше повідомляли, українські виші накрутили ціни на навчання: що пропонують абітурієнтам у 2022 році.Есть информация, что тем, кто поступает в ВУЗ на контрактной основе, придется платить за обучение больше.

Як повідомляв Знай.uа, копи затримали трьох баранів, які переходили дорогу на червоне світло: "Бродили по всіх вулицях...".

Знай.uа писав, cелфі ціною в життя: під Києвом 13-річний школяр ліг на рейки, поїзд з'явився раптово. На місце події прибула слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції та ювенальна превенція.