Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією красивою фотографією в соцмережі Instagram.

Так, артистка розмістила в Insta Stories знімок, зроблений рівно рік тому, коли відбулася прем'єра кліпу на пісню "Я тобі не мамка". Ярослава захотіла пригадати цей момент, адже композиція зібрала на YouTube майже 900 тисяч переглядів і 18 тисяч відміток "мені подобається".

На опублікованому кадрі колишня дружина Дзідзьо позує у ванній кімнаті в розкішному білому купальнику. Спокусливий образ дівчина доповнила золотими прикрасами.

Slavia, скріншот з Insta Stories

Нещодавно Ярослава зізналася, що намагалася зберегти сім'ю до останнього, але в останні роки вона була тінню Дзідзьо. Тепер співачка хоче займатися сольною кар'єрою. Варто зазначити, що дітей у пари немає.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше ми писали про те, що колишню дружину Дзідзьо Slavia завалив квітами таємний шанувальник: "Хлопчик подарував".

Нагадаємо, Дзідзьо перед розлученням зі Slavia вирішив "насолити" колишній у компанії відомих красунь: Горбунов підтримав "парубочій вечір".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, з ким розважається після розлучення: "Множиш щастя на двох".

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо показав, що зробило з ним розлучення, мама не впізнає: "Вже сивий".