Курячий бульйон - одна з найулюбленіших страв для українців. Особливо його полюбляють у період застуди чи просто у холодну пору року аби зігрітися.
Проте, щоб ваш бульйон вийшов дуже смачним, варто запам'ятати кілька правил. Одне з найважливіших правил - довге варіння. Щоб бульйон був смачним та ароматним, а головне наваристим, його варто варити 4-5 годин.
Також важлива складова - якість курятини. Особливо смачним бульйон виходить коли його готувати на домашній курочці. Для цього варто взяти 1/2 домашньої курки, залити 3 л води й в мультиварці ввімкнути режим "СУП". На цьому режимі слід варити близько 4,5 години.
⠀
За пів години до кінця приготування бульйон потрібно посолити, додати нарізану на четвертинки моркву, одну велику цілу цибулину, 5 свіжих зубців часнику, 5 горошин духмяного перцю і 10 - чорного, два лаврових листочки й дві великих гілочки кропу.
За пів години до кінця приготування бульйон потрібно посолити, додати нарізану на четвертинки моркву, одну велику цілу цибулину, 5 свіжих зубців часнику, 5 горошин духмяного перцю і 10 - чорного, два лаврових листочки й дві великих гілочки кропу.
Дайте вашому бульйону покипіти ще пів години. Після цього окремо відварюємо локшину, і додаємо її в готовий бульйон. Смачного.
Раніше повідомляли, Клопотенко підказав українцям, що робити з вишнями і базиліком: "виймати з них душу".
Як повідомляв Знай.uа, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.
Знай.uа писав, ніжна часникова зупа за рецептом Галицької блогерки пані Стефи.
Популярні новини зараз
Показати ще