Ввечері у середу, 5 травня, на Львівщині "втомився" черговий міст. Зазвичай у цей час по трасі Львів-Луцьк проїжджають тисячі автівок, і від трагедії людей врятували лише свята: всі лишилися вдома та відклали свої справи.

Ще за три дні до обвалу місцеві бачили загрозливі тріщини на аварійній ділянці, і попереджали про це місцеву владу. Проте посадовці обмежились формальною відпискою: про проблему, мовляв, знають, міст чекає своєї черги на ремонт. Ніхто не спромігся навіть обгородити небезпечну ділянку, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Тепер, аби оминути провалля, водіям доводиться робити гак у зайвих 70 кілометрів. На трасі ще й збирається величезний затор. Місцеві мешканці у повному відчаї, бо стали заручниками: аби дістатися роботи чи школи - вимушені витратити пів дня.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.