Культовий гурт "Океан Ельзи" існує вже кілька десятиліть в українському музичному просторі. За цей час гурт випустив десятки хітів та став улюбленим для мільйонів слухачів.
Це зараз "Океан Ельзи" впізнаваний та дуже популярний гурт, але був час коли про них ніхто не знав.

Перша фотосесія гурту "Океан Ельзи"

Так, в мережі показали першу професійну фотосесію гурту "Океан Ельзи", яка відбулася у 1996 році.

Перша фотосесія гурту "Океан Ельзи"

"Згодом гурт переїде зі Львова до Києва та запише дебютний альбом «Там, де нас нема». Фотограф: Віллі Фургало", - сказано у повідомленні фейсбук-спільноти "Слух".

Перша фотосесія гурту "Океан Ельзи"

Варто зазначити, що дебютний студійний альбом гурту "Океан Ельзи" "Там, де нас нема" був випущений 1998 року лейблом "Nova Records" та перевиданий 2002-го року лейблом "Lavina Music". До альбому увійшли такі пісня як "Новий день", "Там, де нас нема", "Голос твій", "Тадж-Махал" та інші.
Пісні з цього альбому й досі можна почути на радіо, і навіть через роки вони актуальні і дуже подобаються фанатам гурту.

Нагадаємо, "Океан Ельзи" зі Святославом Вакарчуком викликав ностальгію несподіваною згадкою: "Хто ж знав...". "Океан Ельзи" потішив фанатів несподіваною згадкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Океан Ельзи несподівано поставив публіку перед непростим вибором: "Дуже важко". Океан Ельзи" викликав ностальгію у своїх шанувальників

Також "Знай.ua" писав, Океану Ельзи більше не буде? Святослав Вакарчук створив новий проект з дівчиною. Святослав Вакарчук анонсував прем'єру "оранжереї"