На Львівщині замість горщиків для квітів вирішили використати пісуари й висадили у них весняні квіти.
Про це повідомляє "Depo.Львів".
Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Трускавець замість горщиків для квітів використали пісуари. Таким чином у пісуари висадили квіти.

Фото:  "Depo.Львів"

Варто зазначити, що ці квіти висадили поруч з туалетом, який знаходиться у центральній частині міста, біля бювету. Проте така креативність сподобалась далеко не всім, деякі містяни вважають, що для цього треба було використати спеціальні горщики для квітів, а не пісуари.

Фото:  "Depo.Львів"

Фото:  "Depo.Львів"

Що цікаво, сам туалет, біля якого розташовані квіти у пісуарах всередині теж оформлений доволі креативно. Адже всередині відвідувачів зустрічають дзеркала на стелі.

Фото:  "Depo.Львів"

Нагадаємо, раніше у Харкові "прокинулися" проліски й тішать красою місцевих жителів.В ботанічному саду імені Каразіна зацвіли підсніжники.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" найстаріший " львів'янин "відсвяткував 150-річчя -" живий пам'ятник!". У Львові 150-річний дуб визнали пам'яткою природи місцевого значення.

Також "Знай" писав, що на Закарпатті "вибухнув" японець, очевидці не вірять очам: "це вперше". Так, попри низьку температуру, на Перечинщині заквітла японська айва.