Шість років тому в ефірі "Пусть говорят" українці приголомшено дивилися на дівчину, яка не могла зупинити власне схуднення. У свої 19 Аня Егрчукова важила лише 26 кілограмів та мала купу проблем зі здоров'ям. Дівчина схудла на 32 кілограми за 2 роки, її неможливо було впізнати.

Схуднути Аня вирішила, втомившись від глузувань однокласників. Один з них звернув увагу, що в дівчини є зайва вага, школярку це дуже зачепило, і вона почала обмежувати себе в їжі.

В один день росіянка помітила, що не може зупинити цей процес: тіло перестало її слухати. Аби знайти підтримку і плече допомоги, Аня разом з мамою і звернулися на телешоу.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Через рік дівчина постала перед глядачами абсолютно новою людиною.

Дівчина змогла перемогти анорексію і набрала 22 кілограми. До речі, їй не допомагали ні психологи, ні дієтологи. Дівчина сама взяла себе в руки. Зараз вона більше не страждає від комплексів з приводу зовнішності. Анна закінчила ВНЗ, вийшла заміж і цілком впевнена в собі.

Раніше ми писали про те, що російська модель напилася і проломила череп 81-річній бабусі: "Сама впала". Днями стало відомо про моторошне вбивство в російському Санкт-Петербурзі. Молода модель під час сварки проломила череп рідній бабусі.

Нагадаємо, у Росії затримали 17-річного хлопця, який підозрюється у вбивстві своєї сім'ї-матері, батька і 12-річної сестри.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві теща зарізала зятя на очах у доньки і осиротила двох онучат.

Також портал Знай.uа писав, що у Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.