Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком та продюсером Віталієм Човником. Артистка зізналася, що саме він першим побачив у ній успішну співачку.
Співачка розповіла, як вона познайомилася зі своїм чоловіком у програмі "Життя відомих людей".
Ірина ще з юності писала авторські пісні та під час навчання у Львові на економічному факультеті їздила з ними на фестивалі та корпоративи. На одному з таких концертів її запримітив її майбутній чоловік. На той момент Віталій Човник працював музичним редактором у Івано-Франківську та запропонував талановитій співачці співпрацю.
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"Йому дуже сподобався мій виступ, і він прийшов взяти пісні для того, щоб крутити їх на радіостанції. Потім він дуже довго мені надзвонював, і я думала, чого він мені телефонує. Він у Франківську, я у Львові, як то таке буде зустрічання?" - згадала Ірина Федишин.

Зірка зізнається, що Віталій взяв її своєю наполегливістю. При цьому саме він розгледів у студентці майбутню зірку та взявся їй допомагати у кар’єрі співачки. А за пів року після початку роману освідчився їй під час вечері у ресторані.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"Ми просто вечеряли, і в один момент він покликав офіціанта, який приніс на підносі квіти і коробочку з обручкою", - каже Ірина Федишин.

Тоді артситка відповіла йому заповітне "так", адже дуже кохала цього чоловіка. З того моменту пройшло 15 років. За цей час їм вдалося побудувати міцний творчий та сімейний тандем. Наразі пара виховує двох синочків Юрчика та Олежика.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.