Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Ревізор".
Останнім часом у соціальних мережах з'являються цілі сторінки присвячені Фреймут. Цього разу на фан-сторінці знаменитості в Instagram під назвою "freimuteam" опублікували фото телеведучої та її роздуми про те, що дає справжні знання.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

Ольга Фреймут переконана, що для того аби багато знати не обов'язково сидіти годинами у бібліотеці за різноманітними книгами. Щоб розширити свій кругозір варто якомога більше подорожувати. При цьому Фреймут назвала саме подорожі найкращою інвестицією в себе.

"Щоб більше знати - не потрібно сидіти в бібліотеці, а варто подорожувати. Найкраща інвестиція - це подорожі", - вважає Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

На оприлюдненому фото під цитатою Фреймут, теледіва позує серед свого улюбленого Лондона. Для прогулянки містом зірка обрала шкіряну куртку, джинси та чорні кросівки. Свій образ Ольга Фреймут доповнила шарфом у клітинку та елегантною сумочкою.

Нагадаємо, Ольга Фреймут розстебнула ґудзики і показала, як правильно фотографуватися: "Над прірвою і на даху". Ольга Фреймут поділилася правилами етикету, які стосуються фотографій

Як повідомляв портал "Знай.ua", засмучена Ольга Фреймут поскаржилася на чоловіків: "Терпимо століттями". Фреймут заговорила про стереотипи

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут відвезла старшу доньку до грузинів: подалі від домашніх турбот. Ольга Фреймут разом з донькою Златою відправилися у мандрівку.