У Львові у пологовому будинку з'явилася нова послуга. Міський пологовий клінічний будинок №1, що на вулиці Мечникова запровадив безкоштовні фотосесії з родзалу. Тепер кожна породілля матиме можливість зафіксувати процес народження дитини у фотографіях.

"Багато жінок хочуть мати згадку про перше знайомство з своєю дитиною. Це найважливіша згадка в житті, тому що потім – це вже процес виховання, фотографії вже робляться. До нас звернулась фотограф – Олена Павлишин і запропонувала таку послугу, як благодійність", – розповіла головна лікарка пологового будинку Людмила Шекета, передає "ZAXID.NET".

пологовий будинок, скріншот з відео

Людмила Шекета зазначила, що львівська фотографиня запропонувала свої послуги абсолютно безплатно. Вона зніматиме пологи усіх, хто матиме бажання на таку фотосесію. При цьому варто зазначити, що фотографиня Олена Павлишин пройшла обстеження, здала тест на коронавірус та є абсолютно здоровою, тому її можуть допускати у родзал.

Олена Павлишин займається фотографією близько 10 років. Зроблені у пологовому знімки вона б хотіла використовувати у некомерційному проєкті та публікувати на сторінці в Instagram під назвою "Наша зустріч". Фотографиня відмітила, що обговорюватиме умови використання фотографій із кожною породіллею індивідуально.

Раніше повідомляли, львівські лікарі дивом врятували вагітну з "вмираючим" жовчним: довелося різати.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, безкоштовні аналізи для українців: на що варто розраховувати громадянам після візиту до лікаря.

Знай.uа писав, лікарі зробили кесарів розтин чоловікові з серцевим нападом: "Мої геніталії ніхто не помітив?".