Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор". Телеведуча викликає не аби який інтерес у громадськості, тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували уривок з книги зірки "Де їсть і з ким спить Фреймут" у якому вона заговорила про Коко Шанель.
Фреймут відзначила, що з багатьма жінками з якими вона хотіла б говорити про сокровенне вона розминулася у часі. Серед них Лариса Косач, Грейс Келлі, Айн Ренд та Ґабріель Шанель.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam


"На своє 33-річчя вирішила навідатися до Шанель у Лозанні. Готувалася. Небесні топази у вухах, високі ботфорти, улюблена сумочка 2.55 на срібному ланцюжку, окуляри — все Chanel. І помада, виразна помада. Знала, що Мадемуазель неохоче розмовляла з тими, у кого не нафарбовані вуста.

Мовчала про те, що її життя — готова інструкція до мого. Джазові, непередбачувані, як імпровізації, стосунки з коханими; тільки найдорожчі люди поруч і щоб нікого стороннього...

Розповіла про свого іншого, про те, що люблю чоловіка, який на людях мене уникає, а в очі говорить про те, що любить по-справжньому. Попросила Ґабріель стати моєю хрещеною мамою, радити та розраджувати, і вона відповіла.
На телефон надійшла записка від Іншого — про його любов до мене. Ще одне повідомлення було про роботу — затвердили проєкт, який вважала втраченим" — зазначено в опублікованому уривку.

Раніше ми повідомляли, Фреймут у чорному заговорила про токсичні стосунки. Навколо телеведучої розкидані серця з паперу. На серці, яке тримає Фреймут написано"щастя".

Як повідомляв "Знай", Ольга Фреймут показала, як правильно пити вино. Артистка цього разу показала в сторіс, як правильно пити келишок вина після важкого робочого дня, у свята або якщо вже сильно захотілося, без приводу.

Також "Знай" писав, що Оля Фреймут показала свою маленьку копію: як сестрички. Цього разу вона написала святковий пост на честь дня народження своєї дочки Златі, їй виповнилося 17 лютого 15 років.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще