Нещодавно у Львові випала велика кількість снігу. Через це місцеві жителі неодноразово зверталися до комунальників Львова аби вони розчистили вулиці та вивезли сніг.
Проте згодом в місцевих спільнотах у соціальних мережах почала з'явитися інформація проте, що прохання львів'ян не виконують. І навіть зараз, коли на вулиці фіксується значне потепління у деяких районах міста можна зустріти велетенські кучугури снігу.

Скріншот допису у фейсбук

Подібні кучугури львів'яни вже встигли охрестити пам’ятниками комунальникам Садового.

“Пам’ятник безгосподарності Андрія Івановича у центрі міста!”, – йдеться у дописі львів'янина Павла Гладиша у соціальній мережі фейсбук.

Користувачі мережі у коментарях під оприлюдненим фото відразу ж відмітили, що подібних "пам'ятників" по кілька у кожному районі міста.

"Та тих пам'ятників на кожному кроці))))", "Я також звернула на це увагу в п'ятницю. В центрі міста, перед пам'ятником Івасюка таке неподобство...", "Такі кучугури на всіх вулицях", "Шуфлю в руки розкидали зробили селфі які молодці. І все", "Звичка - друга натура людини", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу