Львів'яни помітили, що у небі над регіоном вже почалися з'являтися журавлині ключі. Це означає, що в Україну вже незабаром прийде справжнє тепло.
Користувачі соцмереж діляться світлинами птахів, яких вже помічають в різних локаціях області, а також неподалік від Львова.

"Вітаю. В небі над Щирцем. 28.02.21",- написала на своїй сторінці у ФБ. Stefanija Derevatska, яка оприлюднила світлини журавлиного ключа.

Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що ранній приліт птахів означає, що незабаром в Україну прийде тепло.

“Люди кажуть, що сьогодні, в переддень весни, на Львівщину повернулись лелеки. Такий ранній приліт білих птахів з чорною ознакою за народними прикметами віщує дуже тепле літо. Дай Боже! А ми чекали на них аж 19 березня. Характерний ключ сфотографували у небі над смт. Щирець Пустомитівського району”,- зазначила у коментарі до світлини Галина Гупало у ФБ.

Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Для довідки:

Ключ — ряд однорідних предметів або живих істот, які рухаються один за одним, утворюючи кут.

Нагадаємо, в Асканії-Нова масово гинуть червонокнижні журавлі: "Отруїли?". Птахи могли отруїтися зерном

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Чорнобилем прокинулися "живі газонокосарки", такого українці ще не бачили: "Несподіваний випадок...". Снігову та морозну погоду "місцеві" переживає успішно

Також "Знай.ua" писав, що у заповіднику Асканія-Нова вдруге за останній час загинула велика кількість птахів. Цього разу налічили майже 200 особин.