У Львові водій вирішив проскочити перед поїздом і об'їхав шлагбауми.
Про це розповіла Анастасія Савчук в групі "Варта1" і зняла порушника на камеру.
Повідомляється, що інцидент трапився 26 лютого, близько 23:20. Водій однієї з іномарок вирішив не чекати поїзда і порушити ПДР. Об'їхав шлагбауми і поїхав у справах. Йому пощастило і він встиг.

"26.02 вул. Зубровська, близько 23: 20 шлагбауми опустилися і запалилися червоні ліхтарі. Водій Мегана АС 1677 ЕН (номери дуже брудні, важко розібрати) вирішив не чекати поїзда і порушити ПДР. Об'їхав шлагбауми і поїхав у справах. Йому пощастило, адже поїзд прибув за 30 сек. Патрульна поліція України
зверніть увагу, будь ласка",- написала автор поста.

Коментатори розбилися на два табори. Хтось назвав автора поста "щуром" за те, що "спалила" водія перед поліцією, а хтось порахував правильним вчинок дівчини:

"ГЕРОЙ УКРАЇНИ, зафіксував злочин століття. Батьки повинні пишатися. Ще належить грамота і орден. Браво", "У Львові криси ви незнали?", "Це був його вибір, би так ніколи не їхав, але нічого не маю проти якщо людина реально оцінила та врахувала всі фактори", "Прочитати коментарі, аж волосся дибки стає! Потрібно забирати водійське посвідчення у всіх "індивідуумів", які пишуть: "стукач", "це його вибір", "ябіда" і т.д. Хоча, швидше всього, у них його немає. Або купили, як "герой" цього відео... Люди! Їздіть по правилах, бляха муха!!!
Не дарма їх придумали! Через таких хитрожопих і відбуається більшість ДТП", "Шкода що той поїзд не їхав трохи скоріше, було б на одного придурка менше", "Дібіл збережеш хвилину загубиш життя!", "Таких хворих, навіть,не шкода,шкода було би поїзда".

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові нахабні контролери довели до істерики бабусю з онукою- " свині з синіми рилами!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів'ян катають в електричці без дверей- " щоб ковид у вагоні не затримувався"

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом синій водій відбивався від копів лопатою -" не візьмете!"