Львів'яни не задоволені снігом на дорогах. Про це стало відомо з петиції на порталі "petition.e-dem.ua".

24 лютого львів'янин Назарій Захарчук зареєстрував петицію, де запропонував штрафувати тих, хто викидає сніг з узбіч на дороги Львова.

За словами чоловіка, у Львові існує величезна проблема з розчищенням доріг від снігу. Він вважає, що жителі міста, і навіть самі комунальники, розбивають гори снігу лопатами і викидають його на проїжджу частину. У зв'язку з цим львів'янин запропонував штрафувати порушників.

Львів'янин підкреслив, що подібні дії потрапляють під ст.139 кодексу України Про адміністративні правопорушення "Пошкодження автомобільних доріг, вулиць". Згідно санкції статті, порушники повинні сплатити штраф у розмірі 340 грн або відправиться на громадські роботи на термін від 30 до 40 годин. Крім цього, на посадових осіб, відповідальних за утримання доріг і вулиць також повинен бути накладений штраф.

"Хочу донести цю проблему до влади міста! Посилити патрулювання та контроль за такими діями мешканців та комунальників! Порушників притягати до відповідальності згідно з чинним законодавством!"- зазначено в петиції.

Популярні новини зараз

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Петиція, скріншот: petition.e-dem.ua
петиція, скріншот: petition.e-dem.ua

Нагадаємо, що у Києві підземний перехід перетворився на бюджетну філію пекла: "Смолу закупити не змогли"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці вирізали пекельний знак на льоду і нарвалися на небезпеку

Також, "Знай.uа" писав, що українські автолюбителі влаштували "Форсаж" посеред засніженої дороги: Вин Дизелю таке і не снилося