Останні тижні Львівщину накрила негода. Нещодавно у місті випало багато снігу на розчищення якого, кинули всі сили комунальників міста.
Про те над львів'янами нависла нова небезпека. Адже в регіоні фіксується значне потепління, тому останніми днями почали фіксувати зсуви снігу з дахів та падіння бурульок. Щоб брили снігу не падали на львів'ян, комунальники міста зчищають його з дахів будинків.

Прибирання снігу, скріншот із відео

Так, комунальників, які збивають з дахів сніг помітили на вулиці Лемківська, 9. При цьому місцеві жителі зазначили, що так пересуватися по даху небезпечно, адже кут нахилу надто великий. Тому існує вірогідність, що комунальник може просто зірватися з даху, до того ж дах вологий через сніг, що робить його ще більш небезпечним.

Скріншот допису у фейсбук

"Номінація на премію «Дарвіна», Лемківська 9", - зазначив у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук львів'янин Володимир Щурко, який опублікував кадри з місця події.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу

Як повідомляв портал "Знай.uа", негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей - вдома чекали стривожені мами