Мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла, що Україна повільно, проте рухається до миру, і цей рух продовжуватиметься і надалі. Вона зазначила у 2021 році Україну чекають дуже серйозні зміни.
Про це повідомляє портал "Прикарпаття".
Так, мольфарка Магдалена і екстрасенс Хаял Алекперов допомогли українцям зазирнути в майбутнє і передбачити, яким буде 2021 рік. Зазвичай мольфарка не любить говорити про політику, проте Магдалена переконана Україна зможе повернути анексовані території через пару десятиліть. Крим сам попроситься назад до складу України. А ось економіка РФ піде на спад і почне в'янути, ресурсів буде все менше, а невдоволення народу продовжить рости.

Магдалена Мочіовські, фото "Прикарпаття"

Хаял Алекперов вважає, що нам пора готуватися до загострення на політичній арені. Він пророкує, що Польща відвернеться і буде негативно ставитися до української держави.
Для того, щоб у новому році бути здоровими, мольфарка радить пити чай із меліси зеленої, щоб відновити втрачену через стреси та переживання позитивну енергетику. Магдалена Мочіовські зробила прогноз і щодо ситуації в Україні:

“Однозначно, чекають дуже серйозні зміни нашу державу. Не хочу нікого лякати, але в колі президента я бачу серйозні зміни кадрів, тому що будуть відбуватися серйозні зміни на політичній арені”, – прогнозує мольфарка.

Вона зазначила, що Україна повільно, проте рухається до миру, і цей рух продовжуватиметься і надалі.

Напомним, как загадать желание на Новый год и чего категорически нельзя просить у судьбы, маленькая магическая инструкция.

Как сообщал Знай.ua, Новый год Быка 2021, главные приметы, как привлечь удачу в жизнь.

Также Знай.ua писал, что имена украинцев закодированы в магических вышиванках, найди свое.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще