У Маріуполі власниця однієї з ветеринарних клінік через новий закон про державну мову, вирішила зробити знижку для російськомовних.

Про це вона повідомила в соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в Маріуполі Донецької області, через новий закон про державну мову, власниця ветклініки пропонує 50% знижки. Але тільки тим клієнтам, які будуть просити обслуговувати їх російською мовою.

Допис у фейсбук

"По парних числах кожного місяця, при озвучуванні прохання про обслуговування російською мовою, знижка на всі види послуг 50 відсотків. Акція безстрокова", - сказано в повідомленні.

Реакція місцевих жителів не змусила себе довго чекати. Невідомі залишили написи українською мовою на будівлі ветеринарної клініки. Серед яких: "Останнє попередження"," Змий кров з рук","Смерть ворогам".

Нагадавши, У мережі розгорівся скандал серед батьків одинадцятикласників через пропаганду нетрадиційної орієнтації в підручниках.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті персонал жорстоко знущався вихованців з аутизмом.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що знаменитий київський бар " Хвильовий "опинився в епіцентрі мовного скандалу:"по-українськи незручно".