На Львівщині сталася НП, там двоє рибалок провалилися під лід і загинули.
Про це повідомляє центральна Рятувально-водолазна служба Львівської області.
Так, стало відомо, що в суботу, 23 січня, на озері в селі Іванівці Львівської області двоє рибалок провалилися під лід. Тому рятувальникам довелося терміново витягувати їх з води.

Провалилися під лід, скріншот з відео

Інцидент стався близько 13:15. Одного з рибалок, якому 60 років, дістали на берег вже без ознак життя. Другого водолази шукали протягом шести годин.

"Тіло другого жителя с.Іванівці Жидачівського району 1972 року народження о 19:10 на берег було піднято водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи", - розповіли в службі.

Рятувальники нагадують про правила поведінки на льоду і відзначають, що не варто виходити на тонкий лід. Також не можна перевіряти міцність льоду ударом ноги. І не потрібно збиратися групами на окремих ділянках льоду.

Нагадаємо, що 12 серпня, у річці в селі Кам'янка Глибоцького району виявлено непізнаний труп жінки віком 18-20 років. Всі обставини загибелі дівчини зараз з'ясовують поліцейські.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , стало відомо про те, що на курорті в Кирилівці, маленьку дитину доставили в реанімацію після купання в басейні. Пірнаючи вона вдихнула велику кількість води.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині потонув молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще