У Львові оголосили в розшук 12-річну Олександру Дорош, яка пішла з дому 21 січня об 11:40 і досі не виходить на зв'язок.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Львівської області. Дитина мешкає на вулиці Марка Вовчка, це у Залізничному районі.

Олександра з благополучної родини, і раніше ніколи не зникала. Дівчинка пішла з дому без мобільного телефону.

Прикмети Олександри Дорош: середньої тілобудови, ріст 154 см, волосся темне довге з пасмами рожевого кольору, очі темні. Була одягнута у коротку куртку золотистого кольору, бежеву шапку, хустку у клітинку, чорні джинси, мала з собою чорну сумку з білими написами.

Правоохоронці звернулися до громадян по допомогу: "Всіх, кому відомо про можливе місцеперебування дівчинки, просять повідомити за телефонами "102" або 258-69-00, 238-43-95, 067-966-5556".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

фото: ГУ НП, зникла Олександра Дорош

Нагадаємо, 17 січня у Львові на вулиці Джорджа Вашингтона близько 13.00 невідомий пограбував 11-річну дівчинку. Відомо, що зловмисник напав на потерпілу ззаду та штовхнув дитину у сніг, у цей момент він вирвав з рук мобільний телефон та намагався втекти.

Раніше у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.

Також Знай писав, що жителі Мукачева страждають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.