Стало відомо про те, як приготувати бігос в мультиварці. Рецепт володіє феноменальною гнучкістю, і легкий у приготуванні.
Таким чином, повідомляється, що традиційне польське блюдо має багату історію, але, з легкістю впишеться в технологічний прогрес.
Приготувати його можна і в мультиварці. Завдяки жару звідти, м'ясо буде таким же ніжним, як і сама капуста.
З інгредієнтів вам знадобляться:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- Цибуля-2 шт.;
- Капуста білокачанна-800 г;
- Вода-30 мл;
- Сіль, перець мелений, соняшникова олія - за смаком;
- Морква-2 шт.;
- Молочні сосиски-6 шт. ;
- Томатна паста - 2 столові ложки.
Лук потрібно нарізати маленькими кубиками, а моркву натерти на крупній тертці.
У саму каструлю мультиварки налийте масло, і натисніть режим «Жарка». 30 хвилин повинно вистачити для того, щоб обсмажити цибулю до золотистого кольору. Після цього додаєте моркву, і готуєте ще приблизно п'ять хвилин, періодично перемішуючи.
Перевірте чи вистачає масла, і туди ж додаєте сосиски, для обсмажування. Наріжте капусту, присипте її сіллю і гарненько пам'ятайте руками. Вона повинна стати м'якою і дати сік.
Все це додаєте також в мультиварку.
Залишається томатна паста, вода, перець та інші прянощі на смак. Все цього добре заважаємо, і готуємо приблизно півтори години в режимі «Гасіння».
Раніше повідомляли, смачніше хачапурі: рецепт традиційного осетинського пирога.
Як повідомляв Знай, супчик- "трансформер", він же холодець з яловичої рульки, такого ви точно не пробували.
Знай писав, рецепт пікантною капусти по-корейськи: саме те, щоб зняти святкові токсини.