У Львові нарешті випав перший сніг. Про це повідомляє видання «Depo.Львів», публікуючи відповідне відео.

Як зазначається, перші сніжинки на Львівщині було зафіксовано вже давно, проте це були осади у горах. На місто ж сніг опустився лише у п’ятницю ввечері, 27 листопада.

Містяни неабияк зраділи першому диханню зими, і активно діляться враженнями та радістю в соцмережах. Після минулої зими, яка виявилася практично безсніжною, українці з надією очікують снігових заметів та морозцю.

Додамо, що решта України вже давно зустріла і перший, і другий сніг: наприклад, від початку цього місяця активно сніжило на Харківщині, Сумщині, Київщині.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Наразі львів’ян попереджають, що через легкий сніжок на вулицях міста стало слизько, тож водіям та пішоходам варто бути уважними та обережними.

Нагадавши, Знай писав, що у вівторок, 17 листопада, по всій території України погода вразила різноманітністю. На заході країни буде ще тепло, стовпчики термометрів досягнуть аномальних +10 градусів. У той же час Північ, Схід і Центр України остудять перші морози. Заморозки обіцяють не тільки на грунті, але і в повітрі.

Також Знай повідомляв, що в п'ятницю, 13 листопада, по всій Україні була переважно суха і сонячна погода. Середня температура повітря склала близько + 6 + 8 градусів. На думку синоптиків на значній частині території України буде без опадів. На півдні та Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть до +10 градусів.

Нещодавно Знай передавав, що 3 листопада, на території України прогнозується місцями дощова, але все ж сонячна погода. В середньому температура повітря буде комфортною.