На Львівщині порушники правил дорожнього руху жорстко відповіли жінці, яка зробила їм зауваження. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Отримав відео з камер спостереження села Наварія, де 11 жовтня два чорних позашляховика їдуть на червоний знак світлофора. Незадоволена мешканка робить зауваження у вигляді жесту середнього пальця, на що джипи відреагували, розвернулись, ще раз поїхали на червоне та наздогнали мешканку Наварії, облили кавою та обплювали», - пише автор посту.

За його словами, заява у поліцію за даним фактом вже написана. Припускають, що за кермом «був чемпіон України з боксу», однак підтвердження цієї інформації немає.

Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook

Думки львів’ян щодо цієї ситуації несподівано розділилися.

«Він бидло, але мешканка теж з тих культурних людей, виявляється. А далі що? Висловите глибоку стурбованість? Головне перед виборами зробити видимість бурхливої діяльності», «Чемпіонам по боксу можна.. хто проти них піде, але жіночка теж не права… їй свербіло? Вони ж їй дорогу не перекрили…», «А її той палець свербів показувати? Раз їздять як захоче могла б догадатися, що за кермом або п'яний або мажор, могли вернутися і відірвати той палець в кращому випадку, або пристрелити. Хто там знає, що у них в голові? Ще легко обійшлося їй. Не майте такої звички показувати палець - це теж не є культура», - вважають одні.

«Добре того боксера за одне місце на світлофорі підвісити», «Приходить розуміння, яке ж стадо переляканих тупих скотів, а не народ, нація. Їм на голову сруть, вони виправдовують. Стокгольмский синдром, це просто жах!», - дивуються інші коментатори.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія, містичне ДТП шокувало всіх: "Повстання машин?"

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі жінка загинула під колесами некерованої маршрутки-летів, як сто чортів