Анастасія Глібова з народження страждала спінальною м'язовою атрофією. Дівчина не може ходити, навіть підняти чашку для неї великі труднощі. З кожним роком стан дівчини погіршувався.

Ще в дитинстві медики діагностували в Анастасії рідкісне генетичне захворювання. Незважаючи на всі складнощі дівчина росла щасливою і відкритою дитиною.

"Я відчувала себе звичайною дитиною, у мене було багато друзів і я не відчувала себе обділеною. Так, мені багато чого не було доступно, але від прогулянки з друзями ніколи не відмовлялася", - каже Анатасія.


Як і багато дівчат Анастасія мріяла про весілля і дітей, але з кожним роком її м'язи ставали все слабкішими. І у дівчини почався розвиватися сколіоз, хребет викривився настільки, що став здавлювати внутрішні органи. Саме тоді Анастасія зважилася на складну операцію, їй вживили в спину спеціальну підтримуючу конструкцію. Завдяки цьому мрія про дитину перестала здаватися нездійсненною.


Зі своїм майбутнім чоловіком Настя познайомилася на сайті знайомств. Кілька місяців вони тільки листувалися, дівчина боялася зустрічі з коханим, адже вона боялася, що інвалідний візок може його відлякати. Але незабаром вона зібралася з силами і все йому розповіла. Незабаром вони побачилися в кафе. На наступний день він прийшов до неї з двома букетами, один для дівчини, другий - для її мами.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще



Вони почали зустрічатися, а через деякий час настала довгоочікувана вагітність і весілля. І закохані почали готуватися до народження малюка. Зазвичай при такому діагнозі переривають вагітність, адже це дуже небезпечно для здоров'я мами, але Настя була налаштована рішуче. І дівчина благополучно народила дитину і так на світ з'явився хлопчик Гліб.


Зараз Глібу 5 років, і він вже допомагає мамі, але найбільше вони люблять разом кататися на інвалідному візку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.ua" , кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.ua" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться