Рустам Росул у 2014 році за покликом серця поїхав на схід боронити Україну. Але, згодом він потрапив під ворожий обстріл під Волновахою. Військовий з позивним Космос прикрив собою побратимів, в результаті чого отримав важку травму хребта, численні осколкові поранення. Від тяжких травм чоловік впав у кому.

«Після поранення я перебував у комі, а після неї було відчуття, що життя поділилося на «до» та «після». Я одразу зрозумів, що у мене не працюють ноги, що буде важко», - згадує Рустам.

Скріншот


Попри всі негаразди та перешкоди паралізований Рустам не опускає руки та постійно ставить перед собою цілі, розуміє, що жалістю до себе нічого не доб’єшся у житті.

«Я постійно ставлю перед собою цілі і не помічаю того, що обмежений в русі, що я на візку. Поки свого не досягну – не заспокоюсь», - каже чоловік.

Скріншот


Тепер він – учасник національної збірної Invictus Games: Team Ukraine. Представлятиме Україну у Нідерландах та змагатиметься у стрільбі з лука та велоспорті. Рустам каже, якщо є бажання, то і життя наповнюється сенсом і відчуттям щастя, адже для виконання бажання потрібно зосередитися на ньому і йти шляхом його здійснення.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Скріншот


«Я хочу знову все відчувати і навчитися ходити заново», - зазначив чоловік.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, трьох поранено

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати