Маленький львів'янин зіткнувся з жорстокого булінгом у школі від старшокласника.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала мама хлопчика Наталія Самострокова.

Так, мама 9-рінчого Данилка скаржиться на те, що її син в школі зіткнувся з жорстким булінгом у школі С. Крушельницької, зі сторони 17-річного хлопця , який навчається у 10 класі.

"Шуляр Кирило на перерві підійшов до нього і вирішив познущатись, підняв його над сходами і скинув вниз. Тормозив мій син головою.Потім він ще раз підняв малого і жбурнув його об кут. Данилко отримав травму голови, величезну гематому на потилиці. Гуля була як чоловічий кулак. Все це розказали мені однокласниці сина, яких потім навіть ніхто і не слухав.

Телефона він не мав при собі, тож повідомити мене не зміг і ніхто не повідомив. З медпункту школи медсестра його вигнала, замість того, щоб викликати "швидку", вчителька теж не придала значення, сказала сісти за парту", - зазначила жінка.

Фото: Наталія Самострокова


Лише коли жінка прийшла забрати сина зі школи то про все дізналася. Після чого вони поїхали до лікарні та зробили купу обстежень. Хлопчик був вкрай наляканий.

"Директор сказав, що на дітях швидко заживає, а слідча — що по її показникам, малий вискочив на 17-річного хлопця і почав бити його, а той так боронився, що "стряхнув" з себе його прямо на сходи.Ось такий нонсенс. Під час карантину закрила справу і навіть не повідомила.Цьому хлопцю, Шуляру Кирилу, навіть догани не дали в школі, бо приїхав батько і "домовився", а Данилко з початку року боявся ходити до школи", - зазначила вона.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадавши, семикласник захопив копів геройським вчинком.

Як повідомляв Знай.ua, Марцінків пішов на поводу у Зеленського і відправив школярів по домівках.

Також Знай.ua писав, що на Закарпатті школярів посадили за парти під деревами.