У Львові школи готують до поділу класів на групи з почерговим навчанням якщо епідеміологічна ситуація у місті зміниться.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

Цьогоріч перше вересня буде трохи не стандартний. У Львові скасовані всі лінійки, присвячені до цього свята. Наразі епідситуація у Львові дозволяє відкрити заклади середньої освіти.

"Ми готуємось до початку нового навчального року. Наразі невідомо, яка ситуація буде надалі, тож ми вчимо вчителів, щоб вони могли продовжувати працювати дистанційно", — зазначила Зоряна Довганик.

Школярі, скріншот


Носіння масок і для дітей, і для вчителів у школах передбачене рекомендаціями державного санітарного лікаря. Однак йдеться лише про час між уроками. Натомість під час навчання маски не є обов’язковими. Забезпечувати дітей засобами особистого захисту буде навчальний заклад.

«Окрім того, відбуватиметься температурний скринінг педагогічних працівників та опитування дітей щодо стану їхнього здоров’я», — додала вона.

Також освітянка відзначила, що наразі про поділ класів на групи не йдеться, все через те, що епідеміологічна ситуація в місті залишається стабільною. Однак, львівські школи готові й до такого сценарію.

«Будемо думати, яким чином розділити клас на 2 групи та проводити навчання змішано: 1 група — в класі, інша — дистанційно, або ж почергово», - зазначила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадавши, на Закарпатті школярів змусять навчатися румунською та молдавською мовами – підручники вже друкують.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мінсоцполітики посилить увагу до якості соціальних послуг для найменш захищених громадян.

Також портал Знай.uа писав, що юні харків'яни склали ЗНО на 200 і стали лідерами по Україні.