Дівчинку що постраждала в ДТП під Львовом терміново доправили в Київ. Про це розповів заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 липня на дорозі "Київ-Чоп", поблизу міста Бороди сталося жахливе ДТП.

За попередньою версією, автомобіль Lexus, яким керував 48-річний громадянин Франції, пішов на обгін автомобіля Нива і зіткнувся з вантажним автомобілем Reno.

Читайте Знай Google News!

В результаті Luxus перетворився на купу металу, а водій отримав серйозні травми. Крім нього в автомобілі знаходилися ще три людини. Дружина, яка перебувала на передньому сидінні дивом не постраждала, а ось дочкам 13 і 16 років, які сиділи позаду, пощастило менше. Старша, на жаль, загинула на місці аварії, а молодша отримала черепно-мозкову травму і впала в кому.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

ДТП під Львовом, фото: Facebook Антон Геращенко

Дівчинку доставили в Бродську ЦРЛ та надали їй першу допомогу. Проте в лікарні немає необхідного обладнання для поліпшення стану дівчинки.

У зв'язку з цим співробітники ДСНС скористалися службовим гелікоптером і за 1,5 години доставили у Львівську область нейрохірурга та анестезіолога Інституту нейрохірургії імені Ромоданова. По прибуттю медики оцінили стан дівчинки і вирішили, що її слід перевезти до Києва.

Для цього у гелікоптері ДСНС розмістили обладнання необхідне для доставки важко хворих пацієнтів і дівчинку перевезли до столиці. У Києві, патрульні за 9 хвилин супроводили реанімобіль з аеропорту Жуляни в інститут нейрохірургії.

У ДСНС додали відео з процесом доставки дівчинки.

Стан дівчинки залишається вкрай важким і медики всіма силами борються за її життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

У зв'язку з цією трагедією Антон Геращенко звернувся до всіх українців із закликом дотримуватися правил дорожнього руху.

"Я не знаю куди й нащо так поспішав водій Lexus, навіщо йому було йти на невпевнений обгін, але знаю точно, що зекономлені на трасі Київ-Чоп півгодини або година точно не коштують загибелі однієї і нестерпних страждань іншої маленької людини." - написав Антон Геращенко.

Він додав, що в даний момент ведеться розслідування про причини даного ДТП і незабаром суд ухвалить рішення про міру відповідальності для винуватця.

Повідомлення Антона Геращенка, скріншот: Facebook

Повідомлення Антона Геращенка, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що цивільна дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" через дії судді.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Криму водій Mercedes Sprinter заснув за кермом - загинуло 9 осіб.

Також, "Знай.uа" писав, що Зайцева роскошелилась на 31 гривню сім'ям, загиблих в кривавій ДТП.