На Львівщині шукають безвісти зниклу пенсіонерку, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це повідомила львів'янка Оля Ярміцька у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що на Львівщині шукають безвісти зниклу пенсіонерку. Відомо, що 75-річна жінка вийшла з дому у селі Солонка близько 19.00 години та попрямувала в сторону села Малечковичі.

На Львівщині шукають безвісти зниклу пенсіонерку


Разом зі зниклою пенсіонеркою був її рудий песик. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо, телефон жінки відімкнений. Зазначимо, що пенсіонерка має проблеми з пам'яттю, тож може не пам'ятати свого місця проживання.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цю жінку, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номером телефону 0671260934. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я пенсіонерки.

Нагадаємо, що під Тернополем пропав худий чоловік з великими вухами. Анін Микола Степанович із села Бриків вийшов з дому і зник. Рідні через кілька годин після цього повідомили в поліцію і попросили розшукати.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в київському лісі знайшли розгублену пенсіонерку. Повідомляється, що жінка втратила пам'ять, проте у неї з собою були номери телефонів родичів і записана домашня адреса.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому пропав хлопець з провалами пам'яті. Близько п'ятої години ранку він вийшов у місті Сатанів, що у Городоцькому районі, і після цього його ніхто і ніде не бачив.