У Львові водії маршрутних таксі перевозять стоячих пасажирів попри карантинні обмеження.

Про це місцева журналістка Мар’яна П’єцух написала на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, місцева журналістка розповіла, що маршрутки у Львові перевозять більше пасажирів ніж це дозволено. При тому самі пасажири бояться більше протягів від відкритих вікон ніж коронавірусу.

Фото: Мар’яна П’єцух


“Парить що жесть, але вікна не дай Бог відкрити. Сіла спочатку спереду, бо заду підстрибуєш шо егегей. Відкрила вікно, за 3 хв його позаду закрили. Розвертаюся офігівша, бо й так ледве дихаєш в респіраторі, і взагалі, кур*а, тут більше протягів бояться, ніж корони, щоб душитися без свіжого протягу. Ну та, легше маску зняти, що робить половина пасажирів, ніж вікно відкрити”, - зазначила журналістка.

Після цього журналістка пішла на задні ряди та відкрила там вікно, щоб пасажирам менше дуло. При цьому вона зазначила, що у цьому маршрутному таксі кількість людей перевищувала дозволену, бо маршрутник брав навіть стоячих пасажирів.

”Пішла назад, відкрила вікно, щоб лише на мене дуло. Але довелось відкрити трішки, бо якщо все, то дує ще пасажирці перед мною. На фото початок маршруту, про берем лише сидячих – ніт, стоїть уже 5 людей”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иu писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.