У Львові сталася ДТП за участю трьох автобусів громадського транспорту. Відповідний відеоролик опублікувало видання "Варта 1" в Facebook.

Повідомляється, що ввечері у четвер, 16 липня, на проспекті В'ячеслава Чорновола, неподалік від торгово-розважального центру "Форум Львів" сталася ДТП між трьома автобусами громадського транспорту. Як повідомили у Львівській міській раді, в аварію потрапили маршрутка №144, автобуси №46 та 47а.

"Неподалік від ТРЦ „Форум Львів“ трапилась потрійна ДТП за участі двох міських та приміського автобусів. Автобус № 47а здійснив маневр і, не врахувавши дистанції, зачепив автобус № 144. Останній, своєю чергою, від зіткнення відкотився і зачепив автобус № 46. Викликали поліцію та „швидку“. Медики обстежили пасажирів. Один із них поскаржився на удар головою об поручень. Внаслідок обстеження, серйозних травм не виявили, тож його відпустили додому", - прокоментувала прес-секретар ЛК АТП № 1 Ірина Ревунова.

Ірина також зазначила, що ДТП спровокувала невелику пробку на проспекті В'ячеслава Чорновола.

Користувачі мережі не залишилися байдужими від події, висловивши свою думку у коментарях під відео. Багато відзначили, що причиною ДТП стали постійні "гонки" водіїв за пасажирів. За їх словами, водії намагаються заробити більше грошей, але в той же час забувають про обережність на дорогах і ввічливість з пасажирами.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Коментарі під постом Варта 1 / скріншот

Коментарі під постом Варта 1 / скріншот

Коментарі під постом Варта 1 / скріншот

Коментарі під постом Варта 1 / скріншот

Нагадаємо, що в аеропорту Львова встановили термінали ПЛР-тестування на COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку.

Також Знай.иа писав, що у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу.