На Львівщині померла 20-річна дівчина у якої медики підтвердили діагноз коронавірус.

Про це повідомляє інформаційний портал “Zaxid.net”.

Так, стало відомо, що у вівторок уночі, 14 липня, у Стрийській міській лікарні від ускладнень коронавірусної інфекції померла 20-річна дівчина. Відомо, що львів'янку госпіталізували до лікарні у важкому стані у п’ятницю, 10 липня.

Вже наступного дня її стан погіршився та медики перевели її до реанімації та під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Медики зазначають, що у дівчини була важка двобічна пневмонія.

лікарня, скріншот з відео


«Дівчина поступила до нас у дуже важкому стані, з важкою двобічною пневмонією. Вона десь приблизно тиждень лікувалася вдома. У суботу, 11 липня, ми перевели її на ШВЛ. Робили все, що могли, але врятувати її не вдалося. Сьогодні ночі вона померла, — повідомив головний лікар Стрийської міської лікарні Осип Бегей.

За словами директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ореста Чемериса, через важкий стан дівчини її не могли транспортувати до Львова, тож львівські інфекціоністи консультували лікарів у Стрию.

Також за словами медиків у померлої від коронавірусу були супутні захворювання, але які самі лікарі, наразі, не кажуть. Наразі вони чекають висновків паталогоанатомів.


Також на Львівщині у селі Новосілки, де працівники сільської ради через спалах знаходяться на самоізоляції, зафіксовано випадок захворювання на коронавірусну інфекцію у 13-річної дитини. Про це інформує керівник Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Гринишин.

Як повідомлялося, на Львівщині через спалах коронавірусу призупинили роботу сільради. Усі працівники сільської ради відправлені на самоізоляцію. Співробітниця тамтешньої сільської ради захворіла на коронавірусну інфекцію, а разом з нею – і члени її родини.

Нагадаємо, на ранок 14 липня у Львівській області зафіксовано 7254 випадків COVID-19. Упродовж минулої доби додалося 147 нових хворих, двоє людей померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Показати ще

Нагадаємо, раніше У Дніпрі жінка знайшла та привласнила гаманець із грошима на лікування дитини: "Вирішила, що посміхнулася удача"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Рівненщині немовля підчепило китайський вірус - молода матуся сходить з розуму

Також «Знай.uа» писав, що П'ятирічну українку поховали в пакеті, батьки звинувачують медиків - "Не було китайського вірусу"