Львів'янка поскаржилася, що в одній з місцевих державних лікарень з її батька намагалися стягнути кошти, за процедуру, яка нібито має бути безоплатною.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Iryna Tersenova.

Так, львів'янка розповіла, що вже її батько прийшов на прийом у державну лікарню Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер, щоб оглянути підошвенні бородавки і отримати консультацію щодо їх видалення. За огляд лікар зажадала 200 гривень, а за консультацію 140.

медики, скріншот з відео


" У вас немає касового апарату, немає завіреного журналу обліку готівки, немає доступного прейскуранту з затвердженими цінами, немає касира, є лише картонна табличка з написом КАСА. Гроші йдуть навмання у шухлядку!", - пише львів'янка.

Як зазначила жінка, то ургентну медичну допомогу і первинну медичну допомогу як то огляд, консультація, діагностика і призначення лікування нескладних хвороб, незалежно від наявності електронного скерування, згідно ст. 49 Конституції України держава забезпечує безоплатно, не лише в державних установах, а навіть в комерційних

Жінка розповіла що вже дзвонила на гарячу лінію запобігання корупції, то там байдуже пояснили що це не корупція, та порадили писати заяву в поліцію. Головний лікар установи також жодним чином не прокоментував дану ситуацію.

Скріншот

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові лікарі дістали з ока хворий 30-сантиметрового гельмінта.

Знай повідомляв, що в Дніпрі в супермаркеті виявили глистів прямо в товар на прилавку.

Нещодавно Знай передавав, що в Зерсоне з'явилися рідкісні для нашої країни паразити.