Львів знову накриє опадами. Про це розповіли у виданні "Depo Львів" посилаючись на Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Повідомляється, що в суботу, 6 червня, на території Львова очікується сильна гроза. Також вночі очікуються пориви північно-західного вітру, швидкість якого буде варіюватися від 15 до 20 метрів в секунду.

Не дивлячись на це температура повітря підніметься до досить високої позначки: вночі від +11 до +16, вдень від +20 до +25 градусів.

"Хмарно з проясненнями. Вночі по всій території, вдень місцями короткочасні дощі. Подекуди грози, вдень град. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7 – 12 м/с, вночі місцями пориви 15 – 20 м/сек. Температура вночі 11 – 16°, вдень 20 – 25° тепла." - сказано в повідомленні центру гідрометеорології.

У львівській міській раді просять жителів серйозно поставитися до цього попередження і бути максимально обережними.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У разі виникнення будь-яких непередбачених ситуацій львів'ян просять звертатися на "Гарячу лінію міста" за номером 15-80.

Варто зазначити, що 7 червня погода буде досить теплою. Температура повітря вночі становитиме від +16 до +18 градусів, вдень від +20 до +25. Однак не дивлячись на це, можливе випадання опадів.

Нагадаємо, раніше синоптики опублікували прогноз погоди для Тернопільщини.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі пройшов сильний град.

Також "Знай.uа" писав, що синоптики склали прогноз погоди на 5 червня.