У Львівській області літній чоловік викинув посеред поля, попередньо, свого пса і швидко змився з місця події. Очевидці встигли зняти втечу чоловіка на камеру і опублікували на сторінці групи "Бруськ онлайн" Facebook.

Повідомляється, що водій червоної Lada Калина з номером ВС4887АР зупинився біля поля і просто викинув з автомобіля, ймовірно, свого собаку і втік. Очевидці події спробували наздогнати чоловіка, проте дідусь вичавив педаль газу, розігнавшись до 130 км/год, тому за ним вирішили не слідувати заради безпеки на дорозі.

У Львівській області чоловік викинув собаку посеред поля і змився / скріншот

Навіщо і чому саме таким способом він позбувся пса – невідомо. Свідки події попросили надати по можливості інформацію про місце проживання чоловіка, щоб повернути тварину додому.

Варто нагадати, що раніше у Волинській області затримали шкуродера, який скинув свого кота з третього поверху, зняв на відео і опублікував в соціальних мережах. Зоозахисники, як тільки побачили запис, відразу ж розшукали кота і відправили його у ветеринарну клініку. Фахівці повідомили, що тварина не постраждала, проте була дуже налякана. Волонтери назвали кота Марсиком і шукають йому нову домівку.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

У той же час гицель був знайдений. Ним виявився житель міста Ківерці Володимир Комариця. Пізніше у Facebook з'явилося відео, на якому чоловік публічно вибачається за знущання.

Нагадаємо, учні шостого класу місцевої школи закопали живцем, а потім викопали і забили до смерті палицями та камінням чотирьох цуценят.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дарницькому районі Києва виявили 10 собак без ознак життя.

Також портал Знай.иа писав, що у Львівській області 850 елітних овець стали заручниками, в результаті рейдерського захоплення з боку керівництва ферми "Меринос-Захід".