Спорт проти вірусу і нудьги. У Львові запустили флешмоб "спорт на балконах". Автор ідеї Анатолій Ігнатович. Він разом зі своєю дівчиною організували групової фітнес. Мешканці будинків виходять вранці на балкони і роблять гімнастику.

фітнес на балконі, скріншот з відео

Але на деякі вправи - табу! Чому?Банально через небезпечність виконання деяких вправ, адже балкон може виявитися не безпечним місцем, та і на ньому не сильно і багато місця, то можна і не розвернутися. Тому зарядка складається з легких і основних вправ.

Після фізкультури учасники фітнесу один одному аплодують щоб привернути увагу та інших сусідів.

Нагадаємо, що зараз багато зірок теж поділяються зі своїми фанатами домашніми тренуваннями, поки всі сидять на карантині. Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, домашні рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка поділилася спільним тренуванням по відеозв'язку зі своїм тренером Сергієм, якому вдалося схуднути за 4 тижні на 11 кілограм. Ольга не тільки вивідала секрет такої блискавичної втрати ваги, але і наполегливо займалась спортом, а щасливі шанувальники тепер можуть повторити нелегку тренування в будь-який зручний час.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова з донькою змусили українок попотіти, спекотна тренування від Королеви Ночі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Чемпіонка-красуня солодкої розтяжкою змусила українців залишитися вдома — спробуй повторити, відео

Також «Знай.ua» писав, що Ентузіаст створив спортзал з колод, відео оригінальної тренування в самоізоляції