Львівський лікар Тетяна Кудик, одна з медиків, яка бореться із коронавірусом у місті, закликала громадян бути чесними та чемними із тими медпрацівниками, до яких вони звертаються по допомогу, адже ця чесність може коштувати комусь життя та здоров’я. Відповідний пост вона опублікувала у соцмережі Facebook.

«Будьте свідомими! І не брешіть, нарешті, люди, своїм лікарям, та й зрештою - собі! Ціна брехні - занадто дорога ( і тут я не про гроші)! Майте совість і побережіть тих медиків, які ще ходять на роботу, бо чим більшу кількість ви їх «виб’єте із сідла» брехнею та добиватимете дурними бесідами їхній психоемоційний стан, рівнопропорційно геройство людське падатиме, бо різко зменшиться кількість тих, хто може порятувати! Дякую, тим хто мене не лиш послухає, а ще й почує!!! А те, що все буде добре, але по-іншому, не сумніваюсь! Сьогоднішній пост кричущий, сподіваюсь, що почують! Гарного усім дня! і будьте здорові! Ще досі люблю свою професію», - написала вона.

Скрін, Тетяна Кудик, Facebook

«Тримайся, Танюша! Ми від завтра на вахті по 14 діб. Медичний персонал ЛШМД будуть жити в готелі поруч. Потім міняємось. В нас вже четверо хворих», - зазначають у коментарях.

«Я знаю чим зумовлений твій пост, з огляду на одну пацієнтку!!! Але, нажаль, не одну таку, оця брехливість, граничуща з підлістю, прослідковується в багатьох речах! Не люди, а людиська», - написала одна із коментаторок під постом.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.