Міська рада Львова рекомендує в першу чергу експрес-тестами перевірити працівників, які найбільше контактують з людьми,а це працівники торгових мереж та сервісів доставки їжі. Таку пропозицію було озвучено вчора під час онлайн-наради з керівниками торгових мереж. Мер Львова Андрій Садовий в ефірі радіо «Львівська хвиля» наголосив, що працівників комунальної сфери місто тестує безкоштовно.

Обирайте надійні способи доставки, mordovmedia

За словами Андрія Садового, незабаром Львів отримає 20 тисяч експрес-тестів від ІТ-кластеру. За допомогою цих тестів будуть пкревіряти працівників ІТ-сфери, працівників комунальної сфери, а також працівників служб доставки.

«Ті самі мережі, що здійснюють доставку їжі онлайн – всіх тих людей треба однозначно тестувати. От ми працівників наших комунальних закладів, зокрема, водіїв і соціальних працівників, будемо тестувати кожні 10 днів. Якщо результат позитивний, одразу йдемо на ПЛР-тестування», – сказав Садовий.

кур'єр Glovo

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Мер Львова також розказав, що міська комісія ТЕБ і НС категорично не рекомендує батькам гуляти зі своїми дітьми на дитячих майданчиках. До того ж у місті працюватимуть патрулі, які будуть притягати до відповідальності порушників карантину.

«Ми категорично не рекомендуємо і забороняємо батькам гуляти з дітьми на дитячих майданчиках. Якщо говорити про спортивні майданчики, особливо у парках, то дозволяємо, якщо там перебуває лише одна людина… Також на п'ятницю, суботу і неділю буде посилено роботу «Муніципальної варти» і поліції по патрулюванню наших парків і скверів. Бо те, що ми бачили на минулих вихідних – це поза зоною здорового глузду. Коли люди палять ватру і роблять шашлики – це недопустимі речі», – обурюється Садовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'янам заборонили смажити шашлики, пікніки скасовуються

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий пропустить львів'ян через "детектор коронавірусу" - де зробити тест і заспокоїтися

Також «Знай.uа " писав, що Садовий посилив карантин у Львові "під копірку" Кличка - за що можна нарватися на штраф, список заборон