Україна вже довгий час знаходяться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це закрили всі заклади, крім заправок, аптек та продуктових магазинів. Також закрили всі навчальні заклади.

Про те далеко не всі дотримуються карантинних заходів. Щоб хоч якось боротися з цим в Україні ввели штрафи за порушення карантину.

Так на Львівщину суд вперше оштрафував за порушення карантинних заходів. Мешканець Миколаївського району сплатить мінімальну суму штрафу — 17 тис. грн, за торгівлю на вулиці з машини.

поліція, скріншот з відео

Відомо, що чоловік торгував на вулиці продуктами харчування та господарськими товарам в умовах обмежень і надзвичайної ситуації, передає zaxid.net.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Громадянин в порушення правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу Covid-19" здійснював на вулиці торгівлю", — розповіли поліцейські.

На 37-річного мешканця міста Миколаїв склали протокол про адміністративне правопорушення за ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Тепер порушник має сплатити штраф у розмірі 17 тис. гривень. Також порушник має сплатити судовий збір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, росіянка продезінфікувала купюри в мікрохвильовці, залишившись без заощаджень

Як повідомляв портал Знай.ua , сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими

Також Знай.ua писав, неадекватна жінка одним кашлем знищила продукти на 35 тисяч доларів