Суддя Миколаївського районного суду виніс першу на Львівщині постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень на громадянина, котрий порушив умови торгівлі під час карантину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.

20 березня, в одному з сіл Миколаївського району, під час відпрацювання території, правоохоронці виявили громадянина, котрий, в порушення правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” здійснював на вулиці торгівлю з автомобіля «Фольксваген».

Поліцейські встановили особу правопорушника, ним виявився 37-річний мешканець міста Миколаїв. Щодо нього склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

Санкція статті передбачає покарання — штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Матеріали були скеровані на розгляд Миколаївського районного суду Львівської області, який і визнав чоловіка винним у скоєнні адміністративного правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень. Також суд постановив стягнути з порушника судовий збір.

правопорушник, фото Національної поліції

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус – не перешкода? Київські матусі ігнорують заборону на дитячі майданчики, небезпечний фотофакт

Як повідомляє портал «Знай.uа» Шашлик на 34 тисячі гривень - у КМДА попередили любителів "потусити" на природі про масові рейди

Також «Знай.uа " писав, що Киян позбавили улюбленої розваги через карантин, - "лягти в труни і не дихати"